Verhoeve Groen BV | Biotop Benelux

HELDER WATER GARANTIE

ENERGIEZUINIG

SNELLE PLAATSING

MAATWERK

Het echte ont­spannen.

Bekijk onze zwemvijvers

Bekijk onze natuurzwembaden

De Biotop-partner in uw regio

Het aanleggen van een Biotop zwemvijver of natuurzwembad is een vak apart. Daarom werken we samen met gespecialiseerde partners die dit voor u realiseren. Woont u in de omgeving van o.a. Leeuwarden, Sneek of Heerenveen? Dan staat Verhoeve Groen als Biotop partner voor u klaar. Zij helpen u met de bouw van uw droomzwemvijver of zwembad. U kunt rekenen op de expertise van de specialist bij u in de buurt!

Contact met Verhoeve Groen BV

Rijksweg 155
9011 VD Irnsum
T: +31 (0) 566 60 16 15
info@verhoevegroen.com
Website Verhoeve Groen

 

Verhoeve Groen BV

Zwemmen in de natuur: wie wil dat niet?

Zwemmen in natuurlijk zwemwater is een overweldigende ervaring. Ervaar de vrijheid, de ruimte, de rust. En vooral, de persoonlijke kracht om dromen waar te maken. Maar wie maakt uw droom waar? Wie doorgrondt het geheim van natuurlijk zwemwater tot op de bodem? Wie verandert universele inzichten in persoonlijke ervaringen? Dat doet de Biotop-specialist. De professional die de kunst van het aanleggen nog zuiver beheerst. Alleen de Biotop-specialist is in staat om de beste zwemvijver aan te leggen. Zonder universele technologie en standaardoplossingen, maar volledig afgestemd op uw dromen en wensen. Laat u inspireren!

Vraag 'm gratis aan

Onze brochure vol met inspiratie en meer...

“Onze nieuwe zwemvijver is een echte eyecatcher en past perfect in onze natuurlijke tuin. Wij houden van de natuur en waren dus snel overtuigd door het mooie Biotop-systeem. Heerlijk zwemwater zonder chloor. Puur natuurlijk en voor ons elke dag weer genieten!”
Dick van Gessel

Persoonlijk advies?

Ik help u graag met een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Instagram Biotop Benelux