John Koomen | Biotop Benelux

HELDER WATER GARANTIE

ENERGIEZUINIG

SNELLE PLAATSING

MAATWERK

Het echte ont­spannen.

Bekijk onze zwemvijvers

Bekijk onze natuurzwembaden

Zwemmen in de natuur: wie wil dat niet?

Zwemmen in natuurlijk zwemwater is een overweldigende ervaring. Ervaar de vrijheid, de ruimte, de rust. En vooral, de persoonlijke kracht om dromen waar te maken.
Maar wie maakt uw droom waar? Wie doorgrondt het geheim van natuurlijk zwemwater tot op de bodem? Wie verandert universele inzichten in persoonlijke ervaringen? Dat doet de Biotop-specialist. De professional die de kunst van het aanleggen nog zuiver beheerst.
Alleen de Biotop-specialist is in staat om de beste zwemvijver aan te leggen. Zonder universele technologie en standaardoplossingen, maar volledig afgestemd op uw dromen en wensen. Laat u inspireren…

Vraag 'm gratis aan

Onze brochure vol met inspiratie en meer...

“Onze nieuwe zwemvijver is een echte eyecatcher en past perfect in onze natuurlijke tuin. Wij houden van de natuur en waren dus snel overtuigd door het mooie Biotop-systeem. Heerlijk zwemwater zonder chloor. Puur natuurlijk en voor ons elke dag weer genieten!”

Recente projecten

Projecten waar we trots op zijn. En onze klanten ook!

De Biotop-partner in uw regio

Het aanleggen van een Biotop zwemvijver of natuurzwembad is een vak apart. U kunt rekenen op de expertise van de specialist bij u in de buurt!

John Koomen

A.C. De Graafweg 21 A
1687 PS Wognum
T: 0229-577610
info@johnkoomen.nl
Website John Koomen

John Koomen

Dick van Gessel

Persoonlijk advies?

Ik help u graag met een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Instagram Biotop Benelux